We
take care of
Your appetite
januari 2021
De DIS Dagschotel à 10,00 € DAGSCHOTEL & suggesties
dagschotel SUGGESTIE
Beste klanten,
Wij zijn open
van dinsdag tot en met vrijdag
van 10,00 tot 18,00 uur
zaterdag van 10,00 tot 17,00 uur
zondag enkel op bestelling
U kan onderstaande gerechten bestellen en
elke morgen kan u op onze facebook pagina, vinden welke gerechten we nog hebben klaargemaakt.
Bestellen kan u best telefonisch 014/431008
DINSDAG 26
. Lasagne met zuiderse groenten, tomaat – basilicumsaus en ricotta 7,00 €
. Paprika met gehaktvulling, courgette, kerstomaatjes en gratinaardappel 10,00 €
. Vispannetje met preisaus en broccolipuree 12,50 €
. Parelhoenfilet met wintergroenten, chiantisaus en aardappel – amandelpuree 14,50 €
WOENSDAG 27
. Lasagne met wintergroenten uit de oven, pompoen – tapenade en ricotta 8,50 €
. Witloof met ham en kaassaus, puree 10,00 €
. Zalmfilet met parmaham en rozemarijn, wintergroenten en krielaardappel 12,50 €
DONDERDAG 28
. Penne met parmezaansaus en kruidenham 8,50 €
. Buikspek uit de oven met rozemarijnsaus, gestoofde erwtjes en wortelpuree 10,00 €
. Risotto met zeevruchten en tuinkruiden 10,50 €
Weekendmenu – 26,00 €
op vrijdag en zaterdag – enkel op bestelling
Rucolasalade met burrata, bosbesjes, balsamico en vijgenconfituur
Parelhoenfilet met wintergroenten, chiantisaus en aardappel – amandelpuree
Panna cotta met mandarijntjes en sinaas
VRIJDAG 29 & ZATERDAG 30
. Couscous met groene groenten, kikkererwtjes en hazelnoot – vegan 7,00 €
. Paprika veggie – mozzarella, tomaat en gratin 10,00 €
. Spaghetti scampi met sambuca, tomaat, room en groene kruide, 10,50 €
. Parelhoenfilet met wintergroenten, chiantisaus en aardappel – amandelpuree 14,50 €
. Roodbaarsfilet met parmaham en rozemarijn, wintergroenten en krielaardappel 14,50 €
. Osso bucco met spaghetti 15,00 €