We
take care of
Your appetite
april 2021
De DIS Dagschotel à 10,00 € DAGSCHOTEL & suggesties
dagschotel SUGGESTIE
Beste klanten,
Wij zijn open
van dinsdag tot en met vrijdag
van 10,00 tot 18,00 uur
zaterdag van 10,00 tot 17,00 uur
zondag enkel op bestelling
U kan onderstaande gerechten bestellen en
elke morgen kan u op onze facebook pagina, vinden welke gerechten we nog hebben klaargemaakt.
Bestellen kan u best telefonisch 014/431008
DINSDAG 20
. Farfalle alla caprese ( mozzarella – pesto
en cherrytomaatjes ) 8,50 €
. Ravioli met gehaktvulling en salie – botersaus 8,50 €
. Paprika met gehaktvulling, courgette, kerstomaat en gratinaardappel 10,00 €
.Wijtingfilet met parmaham, zuiderse groentenratatouille en rucola puree 12,50 €
WOENSDAG 21
. Quinoa met boerenkool, erwtjes, avocado en kruidendressing 7,00 €
. Quiche met parmaham en tomaat 8,50 €
. Cordon bleu met paprika-saus, wortel en erwtjes en rozemarijn-aardappel 10,00 €
DONDERDAG 22
. Rundstartaar – rucolasalade & ovenaardappel 10,00 €
. Spaghetti italiana scampi 10,50 €
. Zeeduivel en scampi met kreeftensaus, bimibroccoli en puree met bosuitjes en zongedroogde tomaat 16,50 €
VRIJDAG 23 & ZATERDAG 24
Weekendmenu – 30,00 €
Asperges op Vlaamse wijze
Osso bucco met rozemarijnaardappel
Mascarponemousse met vanille en grapefruit
. Vitello tonato 12,00 €
. Asperges op Vlaamse wijze 12,50 €
. Aspergesoep 8,50 € liter
. Lasagne met zuiderse groenten, tomaat en basilicumsaus en ricotta 8,00 €
. Tagliatelle met zeevruchten, tomaat, kappertjes, olijven en basilicumsaus 9,00 €
. Basmatirijst – oosterse groenten en kipcurry 10,00 €
. Schartongrolletjes met witte wijn- roomsausje asperges en bieslookpuree 16,50 €
. Osso bucco met rozemarijnaardappel 15,00 €