Menu De DIS – 3 gangenmenu – 39,90 €
Tonijncarpaccio – gegrilde paprika – salsa verde – pijnboompitjes
Rundscarpaccio – truffeltapenade – parmezaanschilfers – waterkers – pom’amore
Fazantenpaté – winterse salade – pistachepesto – dadels
Vitello tonnato
Penne met hertenragout – boschampignons – appeltjes uit oven ( warm )
Ravioli burrata – zalm – citroenolie – groene asperges – kruidenhummus ( warm )
—–
Roodbaars – pompoenmousse – kastanjechampignons – tijmolie – wortelpuree
Kalkoentournedos met pancetta – verdure alla Finanziera ( groenten in Marsalasaus )- ovenaardappel
Varkenshaasje – champignonsaus – wintergroenten – knolselderpuree
Hertenfillet “classico “ – grand venereussaus – wintergroenten – knolselderpuree ( +8,00 € )
—–
Citroen mascarpone mousse – sinaasconfituur – bosbesjes – basilicimbloem
Witte chocolademousse – framboos – merengue
Tallegio ( kaas ) – pompoen – radicchio – walnoot (+3,00 € )
Menu veggie – vegan – 3 gangenmenu – 31,00 €
Rode bietcarpaccio – sinaasdressing – waterkers – cashewnootjes – sinaasgeranium (vegan)
Burrata – pistachepesto – groene groenten – rucolacress (veggie)
Lasagne met geroosterde wintergroenten – linzen – broodkruim ( vegan en warm )
Orechiette – tomatensalsa – gedroogde tomaat – parmezaan & basilicum – mozzarella ( veggie en warm )
—–
Zoete aardappel – kikkererwt – curry tomaatsaus – kokos – kruiden ( vegan )
Risotto – geroosterde rode biet en wortel – citroen en hazelnoot ( veggie )
Verdure alla Finanziera ( groenten in Marsalasaus ) -groenteballetjes ( veggie )
—–
Citroen mascarponemousse – sinaasconfituur – bosbesjes – basilicumbloem
Witte chocolademousse – framboos – merinque
Tallegio ( kaas ) – pompoen – radicchio – walnoot ( +3,00 € )
Winterse fruitsalade – munt en rietsuiker ( vegan )
Pastabuffet – 27,50 € pp ( vanaf 2 pers )
Penne met hertenragout – boschampignons – appeltjes uit de oven
Ravioli burrata – citroenolie – groene asperges – zalm – kruidenhummus
Lasagne vegan – geroosterde wintergroenten – tomaatsaus – broodkruim
Medaglione gevuld met worstjes – aubergine & ricottasaus
Orecchiette – tomaatsalsa – gedroogde tomaat, parmezaan & basilicum – mozzarella
Italiaans brood en parmezaan
Kindergerechten
Lasagne bolognaise 7,50 € / Macaroni ham-kaas 7,50 €
Italiaanse kaasschotel
Als dessert 11,00 € / als hoofdmaaltijd 15 €
Koude hapjes – 2,50 € stuk – 12,50 € 5 hapjes
Knolseldercarpaccio – pitten, noten – hummus ( vegan )
Burrata – pompoentapenade – feta – tuinkers ( veggie )
Bresaola – gekonfijte citroenschil – rucola – pecorino
Grijze garnaaltjes – ei mimosa – salsa Verde – kerstomaat
Vitello tonato
Warme hapjes
Quiche met zuiderse groenten 3,50 € ( veggie )
Quiche ham en tomaat 4,00 €
Pizza burrata – courgette – citroen 2,00 € ( veggie )
Pizza salami en tomaat 3,00 €
Extra
Focaccia ( klein – rond ) met tomaat en oregano 4,00 €
Focaccia ( groot ) met rozemarijn 8,00 €
Ciabatta 2,50 €
Prosecco Jeio Bisol 15,75 €
Siciliaanse huiswijnen 9,90 € Witte ( Grillo ) en rode ( Nero d’avola )
Losse gerechten
Voorgerechten
Rode bietcarpaccio – sinaasdressing – waterkers – cashewnootjes – sinaasgeranium 10,00 € ( vegan )
Burrata – pistachepesto – groene groenten – rucolacress 10,00 € ( veggie )
Rundscarpaccio – truffeltapenade – parmezaanschilfers – waterkers – walnoot 15,00 €
Fazantenpaté – winterse salade – pistachepesto- dadels 15,00 €
Tonijncarpaccio – gegrilde paprika – salsa verde – pijnboompitjes 15,00 €
Vitello tonnato 15,00 €
Lasagne met geroosterde wintergroenten – linzen – broodkruim ( warm & vegan ) 10,00 €
Orechiette – tomatensalsa – gedroogde tomaat parmezaan & basilicum – mozzarella ( warm en veggie ) 10,00 €
Penne hertenragout – boschampignons – appeltjes uit oven ( warm ) 12,50 €
Ravioli burrata – zalm – citroenolie – groene asperges – kruidenhumus ( warm ) 12,50 €
Soepen
Gegrilde courgettesoep – kokos en limoen ( vegan ) 7,00 € liter
Knolselder – pastinaaksoep – kip – thijm 9,00 € liter
Hoofdgerechten
Zoete aardappel – kikkererwt – curry tomaatsaus – kokos – kruiden ( vegan ) 12,50 €
Risotto met geroosterde rode biet en wortel – citroen en hazelnoot ( veggie ) 12,50 €
Verdure alla Finanziera – (groenten in marsalasaus) – groenteballetjes ( veggie ) 12,50 €
Roodbaars – pompoenmousse – kastanjechampignons – tijmolie – wortelpuree 20,00 €
Kalkoen tournedos met pancetta – verdure alla Finanziera – (groenten in marsalasaus) – ovenaardappel 20,00 €
Varkenshaasje – wintergroenten – champignonsaus – knolselderpuree 20,00 €
Hertenfilet “ classico “ – grand veneursaus – wintergroenten – knolselderpuree 29,90 €
Desserten
Citroen mascarpone mousse – sinaasconfituur – bosbesjes – basilicumbloem 8,00 €
Witte chocolademousse – framboos – merinque 8,00 €
Winterse fruitsalade ( vegan ) met munt en rietsuiker 6,00 €
Tallegio ( kaas ) – pompoen – radicchio – walnoot 11,00 €
Openingsuren feestdagen
Dinsdag 19 – woensdag 20 – donderdag 21 – vrijdag 22 open van 10,00 tot 18,00 uur
Zaterdag 23 enkel op bestelling van 11,00 tot 14,00 uur
Zondag 24 enkel op bestelling van 10,00 tot 16,00 uur
Maandag 25 enkel op bestelling van 10,00 tot 12,00 uur
Dinsdag 26 gesloten
Woensdag 27 gesloten – open voor het terugbrengen van het materiaal van 11,00 tot 18,00 uur
Donderdag 28 – vrijdag 29 open van 10,00 tot 18,00 uur
Zaterdag 30 enkel op bestelling van 11,00 tot 14,00 uur
Zondag 31 enkel op bestelling van 11,00 tot 16,00 uur
Gesloten van maandag 01 januari tot en met woensdag 10 januari
Van dinsdag 19 tem zaterdag 31 december kan er enkel uit deze eindejaarsbrochure besteld worden
Bestelling voor de kerst dagen 23 – 24 – 25 ten laatste op woensdag 20 december – 18,00 uur
Bestelling voor de eindejaars dagen 30 – 31 ten laatste op woensdag 27 december – 18,00 uur
Bestellen kan in onze winkel of via mail (dedis@skynet.be )